Mastodon
@Calgary Flames

De Gouden Kooi | ‘BADR HARI moet na deze nederlaag de eer aan zichzelf houden’



In deze aflevering van De Gouden Kooi podcast blikken Dennis Kornman, Gilbert Yvel & Marcel Dorff terug op het UFC Vegas 80-evenement dat dit weekend plaatsvond in de UFC APEX in Las Vegas. Daarnaast werpen ze een blik op het aankomende event namelijk UFC Vegas 81 Yusuff vs. Barboza en op het recente GLORY-evenement in Bulgarije, waar Badr Hari opnieuw niet wist te winnen. Hieruit ontstaat de vraag: Wat staat er nu te wachten voor Badr? Verder behandelen ze de vragen van de kijkers en sluiten ze de podcast af met het ongeëvenaarde ‘Gokken op Knokken’!

13 Comments

  1. Beetje te laat om de eer aan jezelf te houden, denk je niet?

    Hij kan hoogstens voorkomen de treurnis nog langer te laten duren.

  2. 48:14 Correctie Hughes is de FW kampioen. Partij tegen Quaeyhaegens is non-titlefight op LW. Oftewel ik zat weer eens uit mijn nek te lullen.

  3. Badr gaat sowieso weer de ring in, geld nood ofzo, en dan weer zeggen dat die gaat slopen etc etc . Zielig ventje

  4. Lekker luisteren naar jullie tijdens het klussen, de duim is al on, misschien nog wat commentaar achteraf ✌️🙊

  5. Hij heeft zijn Legacy weggegooid en ons/mij de fans die hem verdedigd hebben verkocht als een sellout om zijn contract vol te maken en te doen alsof hij de intentie had om te leveren!
    Ook heeft hij ons het beste gevecht ooit beloofd terwijl hij futloos de ring in stapt om puur en alleen zijn contractuele verplichtingen te vervullen Terwijl hij was gestopt als deze verplichting niet bestond. Daarmee heeft hij schijt aan de verplichting naar de fans. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen met wie ik discussie heb gevoerd en Hari verdedigd heb. Alles wat jullie roepen klopt en is de bittere realiteit. Slechtste HW in Glory ooit.

  6. Wel grappig dat Badr iedere keer zo'n grote moel heeft en toch keer op keer verliest. Had vooraf weer gezegd dat Uku en James allebei "slecht" waren. Heeft de bijnaam "the baddest" wel heel letterlijk genomen.

  7. Had Gylbert moeten vragen wat hij vond van de ref die luis onterecht 8 tellen gaf? Kom op het was toch logisch datl jurjendael zou winnen en badr verliezen ? Zijn incasseringsvermogen was allang al weg en dan tegen een bommengooier… Dat is foute boel.. Badr vs mcsweeney is enige gevecht dat nog kan.. Mc sweeney heeft geen ko power.. maar goed hoop anders jurjendal vs mcsweeney aangezien Jurjendal zwaar wordt onderschat, gekke ko power gevaar voor iedereen. 4 KO in een jaar zou kunnen

  8. Hij heeft 106 keer gewonnen. Hij is te lang doorgegaan. Maar hij is gwn een legende. Mediacircus omtrent kickboksen draait om Badr en Rico. Zodra deze gestopt zijn zul je nooit meer wat horen in de media over kickboksen

  9. Dit wat ik zeg kun je Gilbert Yvel ook afvragen wie dat is

    De enige die Badr nog kan helpen om zijn carrière tot een goede einde te brengen is de trainer…..Russki .

    Hij weet waar de sleutel is en dat heeft hij mij al meerdere malen voorheen aangegeven en ik blijf terug zien wat hij bedoelt.

    Badr kent hem . Mike kent hem tom Haring , GILBERT YVEL etc etc kent hem en velen uit de scène 🎬

    Ashwin

  10. Badr doet er inderdaad goed aan om te stoppen. We moeten heb herinneren als grootheid in de K1 tijd en niet als iemand die door iedere passant uit de ring wordt geslagen.

Write A Comment